Category: DEFAULT

8 Comments

 1. Voodoobar
  Mezijind 17.11.2019
  Pomladni večer ljudskih pesmi in napevov. Miro Pivar maj, Minuta za branje. Večer ljudskih pesmi in napevov, klarineta, kontrabasa, harmonik, prikaz noš in plesa, posebnega basa na suho špago Živimo v času, ko velikokrat poslušamo, kako hitimo, nimamo dovolj .
 2. Fegar
  Bagal 09.11.2019
  Čudovit, zadnji pomladni večer želim. Energije dneva: petek, marec Danes ostanimo pri rutinskih opravilih, saj bo Luna do večernega prestopa v znamenje Dvojčka v praznem teku.
 3. Kit
  Gakazahn 17.11.2019
  Teden ljubiteljske kulture > Dogodki > Kulturna področja > Vokalna glasba > Pomladni večer torek
 4. Vikazahn
  Maujar 16.11.2019
  Ob dnevu žena, so na posestvu Steyer pripravili pomladni večer, kjer so gostje lahko uživali ob gurmanskih užitkih priznanega kuharskega mojstra, Slaviša Amidžića in v izbranih vinih Steyer. Za prijetno vzdušje sta s kitaro in harmoniko poskrbela Andrej Ofak in Borut Mori, ki sta predstavila skladbe iz svojega albuma Odmevi reke Drave.
 5. Dishura
  Mezuru 12.11.2019
  Večer pomladni veter boža osamljen moj korak, odmeva v prvi mrak, oblak je v soncu zlat. Po kamniti poti stopam, blesti se kot srebro, trave lahno se priklanjajo. Pa kot kaplja rose v srcu se prebudi spomin, da v sebi zaihtim in spet zahrepenim po davnih dneh mladosti, ko sem še deček bosopet nesel v mlin na Kolpi žito mlet. Loke zelene.
 6. Mezisida
  Nicage 16.11.2019
  Najpomembnejši medij in osrednji dnevni časopis severovzhodne Slovenije je aktualen, kritičen, pronicljiv, tehten, odprt v svet, regionalno prodoren, vsebinsko pester, pregleden in sodobno oblikovan. Vodilo časnika Večer je predstaviti stvari take, kot so v resnici, brez olepševanja. Reči bobu bob.
 7. Shakagor
  Shakajar 08.11.2019
  Panorama Stara pošta vabi v četrtek, marca, ob uri na pomladni jazz večer z zasedbo Moon Time Quartet. Zasedbo sestavljajo Dejan Mesec (tenor saksofon), Miha Plantarič (kitara), Toni Humar (bas kitara), Jaka Strajnar (bobni) in Peter Savizon (vokal). Člani se med seboj dobro poznajo preko sodelovanj v drugih zasedbah. Z Moon [ ].
 8. Moogumuro
  Douhn 13.11.2019
  View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of Naši uspehi on Discogs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *